Karosszéria javítás
Kárfelvétel
Műszaki vizsgáztatás
Autó klima szerelés
Autójavítás
Elérhetőség
Gumiszerelés
KEZDŐ OLDAL


R1234YF hűtőközeggel ellátott klímarendszerek töltése

Az új generációs R-1234YF hűtőközeg nálunk már elérhető!

Töltesse autója klímaberendezését eredeti hűtőközeggel. Felkészült szakembereink bármilyen típusú gépkocsi klímatöltését szakszerűen elvégzik Kedves Ügyfeleinkrészére!

A klímarendszerek egyre inkább alapfelszereltségnek számítanak a gépjárművekben. Mint minden más, ez a rendszer is időszakos szervizelést igényel, hogy természetes környezetünket ne károsítsa.

Egyrészt a bizonyos tömítetlenségek miatt a hűtőközeg a környezetbe kerülhet, másrészt a megnövekedő benzinfogyasztás miatt egyre nagyobb a káros anyag kibocsátás. Nem is beszélve arról a kellemetlen illatról, amely a gépkocsi utasait is meglepheti, amikor tavasszal a néhány hónapos pihentetést követően egyre intenzívebb irritáló szag jelentkezik a klíma első bekapcsolásakor.

A megfelelő komfortérzet eléréséhez és egészsége érdekben szükséges, hogy autója legkondicionálója hibátlanul működjön. A klímaberendezések évente hűtőközegük 20%-át veszítik el, ami befolyásolja működésüket.


Az utastérszűrő (pollenszűrő) cseréje:

A csere elvégzése a hőcserélő minden egyes tisztítását követően ajánlott kb. 15.000-25.000 km között. Nagy mértékben függ a használat módjától.

Javaslatunk:

Ha az alábbi tüneteket észleli gépkocsiján, keressen fel bennünket:

• Poshadt, dohos, kellemetlen szag
• A klíma bekapcsolásakor zajos hang
• Nem kielégítő a hűtés
• Zajos a klímarendszer – “csörög” a hűtőközeg

További Szolgáltatásaink a szervízünkben:

  • Klíma hidraulika cső javítása, heggesztés,
  • klímakompresszor felújítása, benne lévő alkatrészek cseréje;
  • Klímahűtő javítás, csere;
  • A klímarendszer teljes tisztítása, átmosása; (A teljes rendszer megbontása esetén indokolt a tisztítás.)

    Ultrahangos klímatisztítás: Az eljárás a gépkocsi klímaberendezése mellet a teljes utasteret fertőtleníti. Megakadályozza a mikro organizmusok fejlődését, semlegesíti a szagokat, megelőzi az allergiás reakciókat. A módszer lényege, hogy a gép ultrahangos frekvencia által a speciális tisztítófolyadékot 5 mikron alá porlasztja. Ilyen apró cseppek már képesek az elpárologtatót hatékonyan gombátlanítani, fertőtleníteni, vírus mentesíteni.

  • Klíma rendszerek utólagos beépítése;